OPACITY.png
  • Spotify - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln
  • YouTube - svarta cirkeln

BIO

SANNAH SAE är en artist och låtskrivare som utan komplex eller behov av att spegla en slags perfekt digital värld. Hennes röst är emotionellt nära och kraftfull. Med en kaxig attityd vågar hon närma sig provocerande och känsliga ämnen, inlindade i ödmjukhet och en råhet som vi sällan skådar inom svensk pop. För sina texter influeras hon av allt runt omkring henne i vardagen. 


2020 debuterade hon som etablerad artist och satte snabbt sitt avtryck på den svenska popscenen med debutsingel “Kan du se på mig nu”. Därefter släpptes singeln “Shit va stark” - en låt om våld i nära relationer som skakade om både sociala medier och musikbranschen med sitt budskap. 

 

Just nu är hon aktuell med singeln Färgblind där hon med en kompromisslös attityd sjunger om ett wake up call som minst sagt är värt att fira. Nu planerar SANNAH SAE förväntansfullt flera kommande släpp under 2021.

F%C3%84RGBLIND_ARTWORK_FINAL_lite_edited.jpg
artwork_shitvastark.jpg
coverart_sepåmignu.jpg
coverart_saker.JPG
omslag.jpg

PRESS

Shit va stark är en låt Sannah Sae skrivit tillsammans med Malin Johansson och Joakim Buddee tillägnad sångerskans mamma som levt i en relation med våld. Ett ämne som tyvärr är allt för vanligt i dag när kvinnor utsätts för våld i hemmet.

 

Allt producerats till en R&B-poplåt av Buddee och Rasmus Blixt där resultatet blir lika starkt som ämnet.

LÄS MER

SANNAH SAE släpper singeln ”Shit va stark” - en låt till alla kvinnor som blivit utsatta för våld i nära relationer

LÄS MER

Sannahs låt ”shit va stark” har berört många och musikvideon har väckt starka känslor.

“Att mixa min passion för musiken och ett ämne jag brinner för, skapar ett tillfälle att på ett modernt sätt förmedla och sprida budskapet, samtidigt som jag kanske kan ge en mental fristad till den som kan relatera. En stund utan skam, skuld och känslan av att inte vara ensam.”

LÄS MER

"Jag har varit delaktig i alla steg i denna process, tillsammans med min högra hand Jonna Torstensson. Vi har regisserat, skrivit manus, castat skådisar, klippt och editerat. Vi har verkligen kämpat och gått på knäna den senaste månaden och nu ska det visas för alla. Det är sjukt. Upplevelsen kommer jag aldrig glömma, på gott och ont. Det var tumulta inspelningsdagar med mycket blandande känslor."

LÄS MER

En vemodig och hitdoftande poplåt med skönt beat som löper igenom låten tillsammans med Sannahs starka röst. På Kan du se på mig nu sjunger Sannah om en destruktiv relation.

Kan du se på mig nu är skriven av sångerskan tillsammans med Paul & Marie Rein samt Sonny Fahlberg. Det är som sagt första i raden av egna låtar med Sannah, så helt klart värd att följa artisten för att upptäcka hennes kommande låtar.

LÄS MER

Sannah gick på kort tid från att vara helt okänd till att vara ett namn på fleras läppar i musikbranschen.

LÄS MER

– ”Kan du se på mig nu” är en svensk poplåt som speglar hur det kan vara att befinna sig i en destruktiv relation. Jag tycker att texten är väldigt självförklarande, säger Sannah.

LÄS MER

SANNAH SAE gästar Powermorgon på Power Hit Radio

CONTACT

contact@sannahsae.se

Management

Jonna Torstensson

jonna@sannahsae.se

+46 70-678 66 11