• Spotify - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln
  • YouTube - svarta cirkeln

BIO

SANNAH SAE är en artist och låtskrivare som är utan komplex eller behov av att spegla en slags perfekt digital värld. Hennes röst är emotionellt nära och kraftfull. Med en kaxig attityd vågar hon närma sig provocerande och känsliga ämnen, inlindade i ödmjukhet och en råhet som vi sällan skådar inom svensk pop. För sina texter influeras hon av allt runt omkring henne i vardagen. Det kan vara något som hon hör någon säga eller upplever. Anteckningar i mobilen går minst sagt varm. 

 

SANNAH SAE har på kort tid från helt okänd till att vara ett namn på fleras läppar i musikbranschen. Senaste singeln "Kan du se på mig nu" kommer med en fet bas och ett medryckande beat. I balans med det lyckas hon tackla desperation och andra fula känslor i texten med kärlek. Tidigare i år gjorde hon succé med sina tolkningar på låtar av Norlie & KKV och Newkid.

coverart_saker.JPG
omslag.jpg
coverart_sepåmignu.jpg

PRESS

En vemodig och hitdoftande poplåt med skönt beat som löper igenom låten tillsammans med Sannahs starka röst. På Kan du se på mig nu sjunger Sannah om en destruktiv relation.

Kan du se på mig nu är skriven av sångerskan tillsammans med Paul & Marie Rein samt Sonny Fahlberg. Det är som sagt första i raden av egna låtar med Sannah, så helt klart värd att följa artisten för att upptäcka hennes kommande låtar.

LÄS MER

Sannah gick på kort tid från att vara helt okänd till att vara ett namn på fleras läppar i musikbranschen.

LÄS MER

– ”Kan du se på mig nu” är en svensk poplåt som speglar hur det kan vara att befinna sig i en destruktiv relation. Jag tycker att texten är väldigt självförklarande, säger Sannah.

LÄS MER

CONTACT

contact@sannahsae.se

Management

Jonna Torstensson

jonna@sannahsae.se

+46 70-678 66 11