top of page
sannahsae_färgblind4.jpg
Fotograf: Jonna Torstensson
PRESSMEDDELANDE • 21 MAJ 2021

SANNAH SAE firar sig själv med nya singeln “Färgblind” 

Idag släpper SANNAH SAE sommarens mest färgstarka och pulserande pop-anthem “Färgblind”. Med en kompromisslös attityd beskriver hon ett wake up call som minst sagt är värt att fira.
Senaste singeln “Shit va stark” skakade om både sociala medier och musikbranschen med sitt budskap - våld i nära relationer. Detta resulterade i en Viral 50 placering. Nu fortsätter hon leverera musik med provocerande och känsliga ämnen som vi sällan skådar inom svensk pop. Färgblind blir hennes tredje singel och är skriven av Sannah själv tillsammans med Jade Ell och Joakim Buddee, som även producerat låten. 
 
Lyssna på "Färgblind” här
 
“Hur kunde jag vara så blind? Många kan nog relatera till den tanken när man ser tillbaka på en relation eller situation. Färgblind handlar om att inse vad som är bäst för en och bestämma sig för att göra en förändring. För mig var det att flytta till Stockholm och börja släppa min egen musik. Låten skrevs på bara några timmar och det var ett jävla lyckorus i studion. Mitt wake up call var fan värt att fira.” - Sannah Sae

Trots en viss mystik över hennes personlighet så är hon noga med att skapa en relation med dom som betyder allra mest, hennes lyssnare. I ett färgstarkt flöde på sociala medier får vi veta mer om SANNAH SAE och storyn bakom låten. Just nu jobbar hon mycket i studion och planerar förväntansfullt flera släpp under 2021.


FÖLJ SANNAH SAE: Spotify I Youtube I Instagram I Facebook


Relaterade länkar
www.sannahsae.se/epk

Relaterat material

Presskontakt

bottom of page