#shitvastark

 

 

 

"Shit va stark” skrev Sannah till sin mamma som utsatts för fysiskt och psykiskt våld i en tidigare relation. 

SANNAH SAE har tydlig klarhet i sina visioner efter att ha blivit trygg i sina värderingar och öppen inför vad som finns kvar från det förflutna. Att se sin största förebild sakta förminskas lämnar ingen oberörd. 

 

#shitvastark kommer med ett tydligt mål. Sprida kunskap kring detta samhällsproblem och påminna alla kvinnor om - Shit va stark du är.

SANNAH SAE släpper singeln ”Shit va stark” - en låt till alla kvinnor som blivit utsatta för våld i nära relationer

 

artwork_shitvastark.jpg

Sannah vill använda sin styrka till att nå ut till hela cirkeln. Män som inte slagit det första slaget än, barnen som ser det och kvinnorna som upplever det.

 

- Att mixa min passion för musiken och ett ämne jag brinner för, skapar ett tillfälle att på ett modernt sätt förmedla och sprida budskapet, samtidigt som jag kanske också kan ge en mental fristad till den som kan relatera. En stund utan skam, skuld och känslan av att inte vara ensam.

 

MER OM SANNAH SAE HÄR

Shit va stark - Hoodie

I samarbete med WDP har "Shit va stark"-hoodien tagits fram.All vinst går oavkortat till Her House foundation som är en stiftelse vars ändamål är att främja och stärka kvinnors hälsa genom olika insatser i samhället. 

 

KÖP HÄR

DSC04513_2_2.jpg

Mathilda Lundin är en av initiativtagarna till Stiftelsen Her House Foundation. Efter att hon själv tagit sig ur en våldsam relation vände hon sina erfarenheter till en drivkraft att arbeta för att motverka mäns våld mot kvinnor. Under det senaste året har hon bland annat gjort en viral kampanj för Orange day, för att lyfta bort skammen och bryta tystnaden. Utöver stiftelsen Her House Foundation har hon även startat ett forum och plattformen Herown. En plats för våldsutsatta och anhöriga att kommunicera, fritt från dömande blickar och samhällets normer. Sprida kunskap, stöd och motivation till ett liv fritt från våld. 

HerHouse logo.png

anmälningarna om misshandel mot kvinnor begått av en partner ökade med 72% under 2020

av alla kvinnor utsätts för våld eller sexuellt våld någon gång under sin livstid.

misshandelsbrott mot kvinnor begicks av en närstående eller bekant under 2020

  • Spotify - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle